Forum Sömn


Forumtråd: Sömn

Jag sökte på google om att jag varit så hejdlöst trött på sista tiden. Verkligen trött. Sovit upp mot 13 timmar flera nätter i sträck. Trots sömnen så kan jag sitta här framför datorn och nicka till. Blir på ren svenska aptrött emellanåt. Tänkte om det fanns ngt samband med någon sjukdom och så. Tycks inte finna på ett samband som stämmer in på mig och min trötthet. Som jag kan finna på iaf här. Mitt i sökandet så och såg jag nocturi vilket är ett ord jag aldrig stött på förr. Läste om det. OK. Detta skulle kunna varit en orsak tidigare till min trötthet.
Men.
Som jag nämnde ovan så sover jag nu ohejdat och dessutom UTAN att behöva gå upp nattetid och pinka.
Tips.
Till alla Er som har detta problem med nokturi. Gör som jag. Har under många år gått på massage i sthlm. Vid ett tillfälle tidigare i höstas provade jag en massagesalong jag inte besökt tidigare. Betalade för en timme. Skön oljemassage första halvtimmen över ryggsida. Efter halva tiden så säger massösen att -please turn around. Vilket jag gör. Då händer ju det som inte hänt på ngn massage förut. Den unga kvinnan börjar pilla där hon inte har att göra. Svaret blir omedelbar reaktion. Mitt i allt arbete så frågar hon om jag ska ha massage och gör samtidigt en rörelse med fingret. Och jag vet inte vad som flyger i mig men jag nickar iaf.
Alltså.
Ni med nokturi. Om man bortser från den happy stund som gavs så var arbetet samtidigt över och på prostatan i hål två något utöver det vanliga. Hon tröck och tröck och tröck under hela massagetiden över och på prostatan. Har aldrig upplevt något mer hejdlöst skönt och förlösande. Det svartnade inte för ögonen men bra nära.
Hur som helst.
Efter den behandlingen kan jag sova ovaggad, ostörd, tokdrömmande, i svävande tung sömn i príncip hur länge som helst. Så vill ni som lider av nattekissning inte fortsätta med Ert nattliga spring.....ta prostatamassage. Jag lovar. En dimension för sig och resultatet är GARANTERAT GARANTERAD sömn utan kisseavbrott för all framtid verkar det som.
Nog om det. Ska kika vidare om min trötthet och långa sömnförmåga. (Rör mig hyfsat mycket, röker ej, sparsam med alkohol, 1,82 lång, 77-78 kg, sparsam med chips o annat onyttigt)
Ha det gott kära Ni.
 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons