Forum Missbruk och beroende


Vad är poängen?

Ja vet om att jag skriver mycket här på detta forum men är sådant starkt behov av svar eller hjälp med att kunna förstå.
Jag äter idag ca 30mg.metadon och.ca 100mg oxicontin dag.Har vvarit uppe på,110mg metadon.
Vad är anledningen till att jag tar dessa mediciner? Tyvärr finns det alltför många inom vården och utanför som tror att jag lyxknarkar på skattemedel.Men de får gärna byta plats med mig,och kan med stor säkerhet säga att jag inte varit den som velat byta plats tillbaka först.
Anledningen är att först efter operation mellan skulderbladen. En böld stor som en större grapefrukt satte sig där pga att jag genom insulunspruta fått med staffelycocker i b ett mkt litet kärl och sen var första mardrömmen ett faktum.Ett år senare så så började del 2.Värk som satt i ländryggen ner i.benen.Och det blev bara värre och inom ca 6mån började jag med oxicontin.Inom 1 och halvt år låg jag på ca 180mg oxicontin.Anledningen ärrrbildning på ryggmärgen.
Skickas jag till smärtkliniken............och kom hem med metadon och oxicontin.Så nu sitter jag i ett fruktansvärt beroende som til råga på allt inte är skapat av en diagnos som.är rätt.Det blev klart då de efter många om och men MR blev gjord.Flera diskbråck mm som gav anledning till smärtorna.Men dock inget gjorts bara göra mig gravt beroende.Djävulskt sätt att agera som läkare och experter.Och brukar det gå till så eller har jag bara tur?Sitter fortfarande med massa medicin och ingen som vill ta mig med tång EN KNARKARE!!!
 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons