Forum Psykiatri


Tror jag har autism

Hej!

Jag vet inte vad jag ska hitta på. Nu har jag blivit superorolig FÖR jag hämtade ut mina journalkopior från BUP. När stod det att jag uppfattades ha "viss autistiskt problematik" men att det bara var en känsla och inget bekräftat. Så nu har jag nojjat upp mig över det. Men saken är den att om det var så- borde det inte då ha börjat ganska tidigt? Min uppväxt och utveckling har varit i stort sätt helt normal. Är födD i vecka 27, så har därmed genomgått ett rejält antal kontroller genom åren, och inga av dessa har visat något avvikande?

Annars så tycker jag att det kan vara LITE jobbigt ibland med det sociala, men med ssri fungerar det utan problem. Jag känner personligen att mina symtom mest beror på ångest och hypokondri. Känner mig inte annorlunda och har inga specialintressen. Tycker faktiskt det är ganska kul att bryta rutiner och "leva ut" ibland. Människor (ej sjukvårdspersonal) säger alltid att jag är jättebra på att läsa av folk och förstå deras känslor.

känns bara så jobbigt att bli uppfattad som man inte känner sig. Kan ju tillägga att jag inte tagit mil antidepressiva med- men vad tror ni som har erfarenhet av autism/ aspeebwrgs. Vad hade ni för symtom eller så?

Mvh mycket orolig 19-årig tjej :(

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons