Forum Psykiatri


Bipolär o borderline

Jag skulle vilja komma i kontakt med andra som har bipolär o borderline. Vilka problem har ni stött på ? Vilken hjälp har ni fått ? Hur fungerar livet :P ?? Själv har jag just fått veta att jag har borderline, bipolär har jag vetat om i många år. Men det har varit många bitar som "knasat" sig totalt tex relationer. Vill gärna dela lite tankar med Er i samma situation. =)

Gå gärna in på www.bipolarna.se Där har du all tänkbar information om Bipolär Sjukdom. Plus ett community i Facebook-stil av, för och med bipolära. (inkl. forum och chatt) Välkommen! /Bosse


Hej! jag har typ detsamma. Det är knepigt med svängningarna ibland. jag kan bli väldigt dömande och arg på andra ibland (men jag säger det inte direkt till dem - kanske lika bra!) Jag får Risperdal Consta och sedan jag började med det har jag inte varit inlagd. Det kan torna upp sig med symtom och destruktiva tankar - men sedan försvinner det. P.g.a. medicinen får det inget bestående "fäste" i mig. Jag tar också Fluoxetin och diverse lugnande. Det är mest umgänge med människor som stressar upp mig. Eller om jag sitter och läser och funderar för mycket. Blir trött i huvudet med andra ord. Berätta mer om dig själv om du vill!


Jag är under utredning och är helt säker på att jag är bipolär. Bipolarna.se har hjälpt mig massor så jag kan varmt rekommendera den sidan!! Kika gärna in hos mig där (Skrothög)


Jag har bipolär 2, borderline och adhd. Kan erkänna att det är riktigt djävla jobbigt men ska börja med dbt nu, så jag hoppas pånågon slags förbättring iallafall... Hur fick du reda på dina diagnoser? Var det du som föreslog utredningarna?


Hej ojsansa, bipolär diagnosen skötte läkarna. Jag fattade att något mer var "fel" o då gjordes en utredning ang personlighetsstörning. Ser att du haft det tufft. Hur är det med dig nu ? // D


Dorothy gale: jag har inte så jättebra men jag kämpar på, bor på ett behandlingshem för att lära mig hantera mina problem bättre. Det har varit en hel del inläggningar och sjukvården klarade inte av det mer. Hur gör du för att orka?


Hejsan. Är bipolär och blev glad när du skrev att du ville lära känna andra med samma sjukdom.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons