Forum Psykiatri


är jag galen?

Jag blir rasande speciellt hemma om det inte går som jag vill. Skriker åt barnen, jävlas med sambon osv. På jobbet är jag likgiltig, aldrig annars sådan, skulle inte bry mig om allt brann ner. Om det är någon gång att det känns bra så letar jag fram nåt som stör mig och kan sen inte släppa det. Det känns att jag själv letar fram nåt som gör att jag inte mår bra, sjukt va? Är det nån som är likadan?

Kan säga att det där påminner ganska stark om mig.. Tänkt på att det kan vara undertryckt ilska eller liknanade? Kan även vara något psykiskt kring det hela.


Jag är väldigt lättirriterad när jag är hemma men är jag bland kompisar är jag snäll som en hund.


känner igen mig på pricken. vad ska vi göra? jag orkar inte bara. har kommit dit nu. blir arg som fan på grejjer med tex. min sambo, men på jobbet kan jag vara hur lugn som helst. jag är den inlyssnande. men hemma har jag nästan blivit den som driver min sambo ifrån mig.


Tänkte först på att du behöver tillskott på östrogen, men du är för ung för det..! :) Har du sockerberoende? undvik socker ett tag och var ute i friska luften, ta promenader till o från jobb..:) ! Försök att ta "egentid", fundera på vad är det som gör dej irriterad? Är du inte nöjd med det du själv gör..? Försök att peppa dej med att säga saker till dej själv som är positiva, vänd negativa tankar .. säj inte nej utan "Jag funderar på detta.."! eller.."jag känner mej irriterad, kan du hjälpa mej.. jag vill inte vara så här arg..hur ska vi lösa detta tillsammans..! ja det är inte lätt..! men några tips kanske funkar! KRAM


Det där låter som mig! jag kände mig och betedde mig som ett arg bi både på jobbet och hemma,i stort sett hela tiden.Tills jag nyligen krashade med panikångest och utbrändhet. Hade jag vetat att jag kört på för mycket ovh inte struntat i mig själv och sett tecknen tidigare själv så hade man ju inte mått såhär nu.Ta hand om dig!


Jag är sockerberoende eller coca cola beroende men har börja bytt ut de mot mineralvatten istället de fungera ganska bra.


För barnens skull skulle jag råda dig att ta kontakt med din VDC. Lycka till!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons