Forum Depression och ångest


Vill åka till Isis

Hej! Jag har funderat mycket på att åka till isis. Jag är en 18-årig tjej. Vad kommer hända om jag berättar det för min läkare och är det olagligt att åka dit? 

Du  borde nog söka enpsykiatriker
 


 
Förstår du inte vad det innebär att ansluta dig till IS?
Du kommer att utnyttjas på ett mycket brutalt sätt av de manliga IS-terroristerna.
Du bör nog berätta vad du är ifärd med med en läkare. Gärna en psykiatriker.
Om du är en infödd svensk tjej förstår jag inte vad du har där att göra.


Som sagt du bör uppsöka en psykiater, om du menar allvar med vad du skriver här.
Om du vill ansluta till en så barbarisk terrororganisation, så är du sjuk du behöver hjälp!
Varför skriver du om såna här perversa önskemål, på den här sidan ?
Skriv till en läkare istället, en professionell psykiater.


Självklart så är det krimininellt att ansluta sig till IS, du kommer kanske aldrig att få återvända till Sverige igen.
Av döma av ditt användarnamn, så är du ett nättroll som är ute efter sex det kan du få på andra sajter.
Usch, horribelt att en 18-årig tjej skriver något sånt här på en sjukvårdssida!


Kan säga att jag varken är pervers eller ute efter sex. Jag är faktist oskuld och har inte bråttom. Tog inspiration från Pew-Die-Pie (youtube stjärna som jag gillar)  och hade CutiePie inte alls något sexuellt med det. Känns lite trångsynt att bara associera "Cutie" med sex, cutie kan vara mycket mer än så. Sen så hade jag tagit en stilnoct när jag skrev det där. Vet inte vad ni känner till om det läkemedelt, men man kan få ganska konstiga idéer av det. Inte alls något jag tänker göra, blev så av sömtabletten. Jag är helsvensk och skulle aldrig ens tänka eller överväga något sådant. Så ni kan vara lugna och inte skriva något mer nedsättande. För det var bara något jag skrev och tänkte av stilnoct! Mvh Mvh


Många har samma medicin som dig, men kommer inte på något så idiotiskt. Antar att du vill väcka uppmärksamhet bara. Väx upp!


Nej verkligen inte. Tror du jag vill att folk säger otrevliga saker till mig? Finns många som gjort dumma/sjuka saker sv stilnoct: http://thoughtcatalog.com/eric-redding/2016/01/44-people-share-their-crazy-and-dangerous-ambien-horror-stories/ 


Som 18-åring är du förmodligen en orolig sökare i tillvaron eftersom du använder sömntabletter. Försök att skaffa dej intressen som ger dej lugn och ro, ex kontakt med naturen i sällskap med bra kompisar. Det är viktigt att ha bra vänner för människan är en social varelse.    I din ålder vet man inte riktigt var man befinner sej i tillvaron.  Jag håller tummar för dej att du ska må bra---Jag misstänker att du tog till detta med IS för att visa reaktion mot samhället, som är svårt för dagens ungdomar.  Det var mycket lättare förr trots att det var enklare och fattigare på alla vis, men det var lättare att leva.
Hälsningar från en gammal farmor/mormor  som vill dej och alla ungdomar väl.


När jag läser att en vuxen tjej på 18 vill åka till isis så blir min första tanke- än hon mentalt frisk?
Vi vet alla att det är olagligt att ansluta sig till terrorister... Vet man inte det trots att media varnat och gått ut med vad isis sysslar med så kan man bara beklaga... De kvinnor som anslutit sig till isis blir våldtagna dagligen och misshandlade så brutalt att många av dem dör under själva våldtäkten... Så om du funderar igen .... Ring psyket och be dem hjälpa dig då du uppenbarligen behöver hjälp.


Ja du det verkar som om dina problem är av annan sort. Har 30 års erfarenhet av stilnoct och allt inom benzodiazepiner. Jag kan lugnt säga att om jag hade vetat vad jag vet idag hade jag inte börjat med dessa. Du är inne på en väldigt farlig väg.


Ja, som sagt en tackars tjej, som har inte mognat ännu, o vill att folk ska reagera,när hon skriver nåt sånt här. Det finns massa duktiga medhjälpare, som kan hjälpa henne. Rekommenderar att sluta med Stilnockt pga. såna här tankar. Lev o njut av ditt liv istället, ut till skogen o naturen, då försvinner även sömnproblem o andra problem också.


Jag förstår att det känns som om du behöver ett sammanhang. Själv grämde jag mig att inte få vara i Thailand när tsunamin kom. Jag tänker mig att su kan uträtta en massa bra saker och vara en förebild om du lyckas ta dig ur din nedåtgående spiral som, tyvärr, inte för något gott med sig. Ingen av oss är Gud och kan bestämma vare sig om vårt eller andras liv. Den enda uppgift vi fick i o m vår födelse var att ta oss igenom livet utan att skada oss själva eller andra. Annars hade vi inte fötts eller så hade vi varit Gud.

Ta hand om dig!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons