Forum Depression & ångest


Vet inte hur jag mår??

Nu är det många år sedan jag skrev. Just nu så känns mitt liv bara som ett enda kaos. har provat på att arbeta, vilket bara gjorde att jag blev sjukare. Minnet och koncentrationen försvann. Kämpar varje dag för att få vardagen att fungera. Sitter framför datan, tårarna bränner bakom ögonlocken, men dom vill inte komma ut. Stänger av. Är helt kall. Vet inte hur länge till jag ska orka kämpa. När vet man att det inte går längre. Har kämpat mig tillbaks, så många gånger. Hur orkar man. Jag vet inte. Jag är bara rädd att jag snart kommer dit att jag inte orkar komma igen. Jag känner mig så misslycka, klarar inte av att styra upp vardagen, orkar inte med att försöka le och se glad ut. Mår skit. Känner mig så fruktansvärt ensam i kampen att komma tillbaks. Hur gör ni. Trodde att jag en dag skulle få må bra. Känner bara att jag glider neråt. Vart går gränsen mellan att ta så mycket medicin att man sover eller inte vaknar mer? Blev inlagd i höstas, kunde inte sova, varvade bara upp, sov inte åt inte, ville fortfarande leva. Ville inte dö. Vill bara få chansen tt en dag bara få må bra!

Har du fortfarande en läkarkontakt? Din läkare borde ju kunna hjälpa dig med ditt mående... om du är öppen med hur du faktiskt mår! Kanske terapi? Du har varit inlagd i höst skriver du, har du ändå krav på dig att klara ditt arbete nu? Ja jag vet ju inte om du är under rehabilitering, men i din rehabilitering borde såna här saker tas upp. Var öppen mot dina behandlare om hur du har det... jag tror det är enda vägen.. att komma till ett bättre mående igen. Lycka till!


Jag vet att det inte är lätt alla gånger men har du läkarkontakt eller annan hjälp? Berätta då hur du mår! Därifrån borde du få hjälp och råd att ta dig igenom denna tunga period :-( Hoppas du får den hjälp du behöver. *kramar och lycka till*

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons