Forum Depression och ångest


varför??

kräver killar så satnas jävla mycket på en tjej? man ska ha 50 lager smink? perfekt frisyr? perfekt kropp? supersocial? korta kjolar? speciell attityd? perfekt hy? alltid se perfekt ut 24 h /dygnet?? tror ni att sminket sitter fast på dessa barbiedockor hela tiden eller? tror ni en tjej alltid kan ha perfekt hy?? verkar så. Dom skiter i jordnära, naturliga tjejer!! Jag kräver inte mycket på en kille, en fin insida, hel och ren smittar av sig och får då ett snällt yttre! suck....så jävla less.

asså en del e så. dom skiter jag i. det finns såå mycket bättre killar, som e värda dig och alla andra. kram


Verkar som du träffat på värsta sortens killar. Känner inte några killar som har så höga krav. De flesta gillar inte tjejer som sminkar sig för mycket enligt min erfarenhet. Tror att det kan vara din egen osäkerhet som gör att du tror att de inte kan tycka om dig osminkad och naturlig.Det är mera dina ögon och din energi, karisma ,som gör störst intryck. Kroppsspråk har en större betydelse än vi tror. Vi kommunicerar mycket med vår kropp. Man kan se på någon hur de känner sig på hållning osv. Man kan träna på och lura sig själv genom att sträcka på sig, ta ögonkantakt med dem man möter och gärna kosta på sig ett leende, det smittar. Det visar även att du är öppen och vänlig. Andra vågar vara detsamma mot dig. Kram


jag har inte träffat nån som kräver så mycket och jag är lååångt ifrån perfekt.. Det är mest småpojkar som ställer höga krav. De flesta vuxna män går faktiskt efter insidan :)


okej, tack för era svar. Jag hoppas att ni har rätt. Men det är jobbigt att känna sådär :/ kram


ja visst, det är väl sant till viss del. Men det finns anledning till min ilska. Jag ser ju på film, tv, nätet hur killar beteer sig. Vilken ilska syftar du på?


jo det inser jag lite att jag ser svart på det mesta, det går i perioder. Men sen finns det faktiskt dryga människor som jag dessvärre har råkat ut för eller hört talas om. Men försöker att inte dra alla över en kam, men det är svårt. tack!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons