Forum Depression & ångest


Forumtråd: Sv: VAKNA ALLA!!!

Och vad gör du här om du mår så bra?!

Skriker du alltid på folk som ligger ner? :7


Det där är nog inte så enkelt som du tror, men det är ju bra om du själv tror på det. Visst skulle det kanske funka på en del, men dom kan man nog räkna på sina fem fingrar. Många här är inte bara deprimerade, dom har ofta ont också, mer smärta än du kan föreställa dig. Att se några ljusa tider då är väldigt svårt, därför anser jag att din text är nedslående på oss alla och jag reagerar därefter. Du får gjärna förklara dig närmare, å lycka till *Kram*


jag önskar det vore så enkelt men det är det inte, jag vet orsaken till mitt lidande dvs sexuella övergrepp och mobbning i min barndom, jag kämpar varje dag med dessa minnen har provat allt, har dagliga ångestattacker pga detta, vad skulle jag göra åt detta?


Det är ingen som frivilligt väljet att få en depression lika lite som någon väljer att få en hjärtattack. Vissa saker går att göra förebyggande då tänker vi nog oftast .. händer inte mig.


Dessutom han många blivit utsatta för väldigt mycket som inte bara kan sopas under mattan utan kommer till uttryck på olika sätt. Det kommer upp antingen man vill eller inte. Många är väldigt sköra,


det låter jättebra, men...men...hm...det är svårt. mycket svårt Tänker du själv så här positivt ? /KRAMIS CHOCOLATE


Inget att be om ursäkt för. Du skrev vad du kände, och det får väl alla göra!!! Tror fler skulle behöva tänka positivt mellan varven :)


ja, tack för ditt inlägg kicki. Kram


Ja en bra uppmaning :-) Själv har jag gått på terapi och hos sjukgymnast... tyvärr blir inte måendet bättre omedelbart och nu. Så är det... men håller med dej där: vi behöver försöka iallafall... Vi kämpar allihop med det. Så är det ju... var och en på sitt sätt. Och här kan vi hitta andras metoder till ett bättre mående, vi kan ta till oss det som passar oss själva. :-)


Ok jag vill vara drottning jag baaaaaara väntar.The seacret drottning.Inte gnälla:VÄNTA.


ja just det. det finns en orsak eller flera - men förändring innebär konsekvenser och ibland är det en vuxen människas plikt "to protect the innocent" - personligen har jag bra koll på vad jag måste göra - men planen sträcker sig flera år framåt i tiden - något som mitt väsen inte tar hänsyn till eftersom det vill ha omedelbar förändring... jag förstår dess argument men det är fanimej jag som bestämmer ändå... så nog fan är jag vaken och bakbunden :)


jo jag vet. vissa har det värre. men ibland mår man så dåligt att man vill begå självmord bara för att slippa det / allt. och då e depressionen inte såå lindrig längre.


det e fan inte lätt att acceptera att man tex har en depression, i så fall sjunker man bara djupare ner iden. och det e INTE bra. Då kan man göra dumma saker för att slippa den., och när man väl avvepteratt att man e sjuk i depp. så blir man som en zoobie. man går runt och mår dåligt. när det FINNS hjälp att FÅ. ------------------


Det viktigaste ändå måste väl vara att man själv har någon idé om tillståndet och vad som kan tänkas bli härnäst. Utan eget inflytande kan det snart bli ett sjunkande skepp och det vinner ingen något på. God bättring tillönskas alla.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons