Forum Depression och ångest


tolerans

jag känner att jag inte klarar andras problem längre och så är jag så skör tål ingenting.Är det depressionen som spökar.

Att vara skör behöver inte betyda depression. Det kan vara ens egen personlighet... som man formats under de tidiga åren. Att ha haft en jobbig uppväxt kan göra en skör (om jag förstod en läkare rätt en gång... för många år sen). Skörheten är en del av ens personlighet och något man bör respektera som det är. Att anpassa sig till... rätta sig efter... Vissa dagar har man mer ork och kraft, det är skönt. Vissa dagar behöver man dra sig undan mer... vila.. hämta kraft. Inget konstigt i det egentligen, ingen orkar hela tiden ge, ge och ge av sig själv... alla behöver hämta kraft nån gång. Sen behöver vissa det oftare... de sköra. Jag är också skör... har börjat inse det... och jag hämtar kraft i att vara hemma och vila... återhämtar mig i hemmet... "min borg".


Man blir väldigt sköt när man har en depression o får även svårt för andras problem så du kan mycket väl ha en depression. Tycker du ska tala med en läkare om detta. Mvh

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons