Forum Depression & ångest


Forumtråd: :(

Fan va ensam jag är....det gör så jäkla ont att vara ingen för alla...är verkligen enda sättet att få slut på smärtan att avsluta sitt liv??

Jag har varit sjukskriven flera år och isolerat mej nästan helt. Jag umgås bara med en person, sporadiskt. Min familj vill just inte veta av mej. Min läkare har sagt till mej att det är kört med framtida försörjning efter oktober i år. Jag kommer förlora mitt hem, min katt...jag vill verkligen inte förlora min katt...han är mitt allt ju....faaan va ont det gör nu!!!!!!!!!!


Jag ser två saker du tar upp. Ensamhet och försörjningen från hösten. Så om vi börjar med att fokusera på just nu, idag så är försörjningen inte dagens problem utan framtidens? Då kan du kanske skjuta det åt sidan ett tag ändå. Det kan hända mycket i framtiden, den vet vi inget om än... Ensamheten då... har du någon idé om vart du kan gå för att bryta den lite? Finns det något ställe där du bor, dit man kan gå och umgås med andra? Fundera på saken ifall det verkligen är vad du själv vill... att lära känna nya människor innebär ju att den situation man är i, i sin ensamhet, kan förändras. Kanske kan du få hjälp med en slags arbetsträning eller nåt, där du bara provisoriskt besöker någon arbetsplats någon timme i veckan eller så om du inte har orken att göra det på din fritid? Annars finns det kanske föreningar som har öppet hus för allmänheten vissa timmar under veckorna? Jag önskar dej lycka till!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons