Forum Depression & ångest


Forumtråd: terapi

jar har ett bra tag käkat antidepp o även lugnande vid behov som d så fint heter. nåt av d första dom sa till mig efter min tripp till akutpsyk va att ja inte kommer få någon remiss till en psykolog eller liknande... jag snackar för tillfället me en kurator men ja behöver mer känner ja. va ja undrar e om någon har nåt fint/fult/överjävligt knep att få en remiss? alla sätt välkomnas. ingen normal människa har väl råd o betala en psykolog en gång i veckan samtidigt som man ska klara sina egna räkningar o äta mat...

Gråt när du ber dem...säg du vill inte leva..Självmordstankar...Annnars finns det ju folk under utbildning o sånna kan det va lättare få, de går under handledning o är oftast väldigt duktiga iallfall. Välj ngn som snart är klar om inte annat.


d har ja inte ens tänkt på.. o du e den första ja hör säga att man kan gå till en som utbildar sig :) d ska ja dra upp nästa gång :)


Lite beroende på var du har din kurator - på vårdcentralen? Ring till psykmottagningen (Kolla vårdguiden) och anmäl själv att du vill träffa ngn där för bedömning. Behöver inte alltid remiss men däremot är det väntetider. Lycka till.


något knep vet jag inte om jag har har själv fått remiss till kbt av min läkare så rådet är väl att du inte ska ge upp utan mer eller mnidre tjata dej till det jag fick göra det hoppas du får din remiss/kram


tjata brukar va ett vinnande koncept... problemet är att dom säger att det inte finns fler platser i malmö. men ja får väl "överdriva" hur illa ja mår så kanske dom fattar? :) o ringa runt till en massa folk o bli runtslussad till olika ställen har ja inte ork till nånstans :( men ja ska testa på tjatandet o gråtandet... ja menar d gör man ju ändå så varför inte överdriva :)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons