Forum Depression och ångest


Solrostävlingen avgjord - Kedjan vann!

Min solros har inte vuxit alls sen förra veckan, den stannade på 290cm. Kedjan hade en på 298cm förra veckan, därmed är hon vinnare! Hurra för Kedjan!!! :-) Det här var kul, det gör vi om nästa sommar tycker jag :-) Kramelikramar till alla som läser!

:-D Vad sägen man! Bättre lycka nästa år!


Grattis kedjan!!! kram!!


Bara att gratulera! /sofia


Vad roligt att ni hade en lite intern tävling. Vi har också haft det i vårt kvarter på 7 olika grannar. Nu finns det en solrostävling i Sverige som ni kan anmäla er till inför nästa års sässong. Den finns på www.solrostavling.se och gäller för alla i hela sverige. Tävla mellan er och mellan alla andra. Hoppas vi ses där. J


Lite häftigt att du lyckades hitta den gamla solrostråden, hihi. Nu kan jag sola mej lite extra efter förra årets seger. Känns lite avlägset just nu efter snöskottningen under dagen men nog får vi ha en ny tävling i år? Du verkar ju nästan vara proffs hihi.


Ja det var kul att tävla här :-) internt liksom, precis... Fast i sommar kommer jag att bo med balkong... lämnar radhuset snart, tyvärr med tanke på kommande solrostävlingar då... men jag kanske kan fixa en liten plats där jag kan plantera på den gemensamma gården de har där jag flyttar in :-) Ser fram emot fler solrostävlingar :-)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons