Forum Depression och ångest


släppa ur känslor?

ska på mitt samtal igen på måndag hos min skötare på psykiatrin. ( får ingen kbt) och sist jag var där började jag gråta, pinsamt som fan! ändå var det skönt att släppa ur allt. men jag tror att det hörs ut i väntsalen/korridoren och det vill jag inte. Sist fick jag fyllai en lapp om hur jag tycker att hjälpen jag får har funkat hitills, hon i receptionen ville det. Hmm varför just i måndags? hade det med mitt gråtande att göra eller var det en ren tillfällighet? känns som jag kommer börja gråta igen på måndag...men försöker att hindra det.

Haha..förlåt ja skrattar..nä kära du, ja tror inte det va för du grät som de hade enkäten, men förstår om du tänker så. Ja, vad fint du kunde släppa ur dej sorgen o gråten! Sunt o modigt. Finns friskt i dej med andra ord. Undrar varför du ej fick KBT...synd om det är ngt du verkligen velat.


jag vet...just sådana tankar lider jag av..paranoida tydligen. Det tycker jag inte själv..men ändå gör jag det.


GAnska realistiska. Även omdet hörs ut i väntrummet att du gråter så .. om en stund är det ngn annans tur. Tycker alla som kommer ut är rödgråtna och snörvliga. Vi är ju där för ngt är fel. Var rädd om dig och skriv ner alla frågor och funderingar till på måndag.KRAM

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons