Forum Depression & ångest


sjukligt trött?

är det fler som känner sig sjukligt trött så bena känns som bly när man går på dom? blir super trött av en promenad med hunden.

Åh vad jag känner igen mig. En gång i tiden var jag elittränad, nu fick jag en kommentar av en äldre dam när jag gick upp för trappan flåsande: Men hur mår du unga fröken? Ja det undrar jag också... Trötthet beror ju på tusen saker men har du kollat dina blodvärden? Det visade sig att jag hade jättedåliga järnnivåer som var den stora boven för mig. Visst gör depressionen mig trött men kan man hjälpa kroppen fysiskt är det iaf en sak som känns lättare. Kram påd dig


jag känner igen mej.. jag har varit så himla trött är vaken i max en timme kanske 2 sen sover jag typ hela tiden o orkar knappt gå..


ja känner förvisso inte att benen är som bly, men så fort ja har gjort nåt som innebär att ja måste lämna hemmets trygga vrå blir ja helt slut. var o hälsade på på min arbetsplats idag (vilket är en del av min egna rehabilitering), o när ja kom hem sov ja i två o en halv timme. de spelar ingen roll va ja gör. tog en promenad på 15 minuter i måndags, o när ja kom hem så sov ja i över en timme. allt tar liksom musten ur mej... så ja vet precis hur du känner dej! kram


ja. kram


känner mig sån i perioder känns som att ha mjölksyra i hela kroppen


Känner igen mig i perioder. Vet inte om det är fysiskt eller psykiskt men då vill man bara sova hela tiden. Mjölksyra ja..

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons