Forum Depression & ångest


om ingen förstår:(

Jag har börjat jobba inom mitt gamla yrke på kommunen, blev flyttad till en annan skola bare. Trivs som musen i kattkorgen. Inte intresserad av jobbet längre, vill komma vidare me livet liksom. Men som alla i min närhet säger: kämpa två år till så ska du se att du kan bytta jobb sen. När det finns fler möjligheter till andra jobb. Vill bara skrika när jag hör detta. Jag har kämpat i tre jävla år och orkar inte mer. Jag vill inte , kan inte . Men duktiga jag har en spärr som säger du måste ha ett jobb. Du måste kämpa............ jag vill inte. Frågade min sambo om jag fick säga upp mig pga att allt blivit värre sen ja börjat jobba igen- Ja sa han, när du fått ett annat jobb så ok!!! Va gör man när man inte orkar gå till sin doktor, ta beslutet själv att säga upp sig, och att söka nya jobb? Allt är så tungt:¤ ja e så trött.... kan inte komma loss.

Jag gick till doktorn, blev sjukskriven, och plötsligt bara fanns det ett jobb där! Jag sökte det och fick det, och sa upp mig från det gamla. Bara för att peppa dig lite... Det går! Det KAN lösa sig fortare än du anar! Kanske du behöver lite paus bara innan du är redo för att säga upp dig? Eller har du nyss varit sjukskriven? Kram på dig! Jag tänker på dig och önskar dig lycka till!


Det är jobbigt att ha tålamod och stanna kvar på jobbet när man inte riktigt trivs där... men samtidigt så får man fråga sig: vad är alternativet just nu? Arbetslös o a-kassa? Mår man verkligen bättre av det? Ja det är nog viktigt att överväga innan man säger upp sig... för i dagens samhälle växer ju inte jobben på trän direkt... Förstår dock din frustration, om du inte trivs på jobbet just nu...

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons