Forum Depression och ångest


nöjda?

är ni nöjda med ert utseende eller är ni fixerade över vad andra tycker, tänker? hakar ni upp er över smådetaljer? t.ex. om ni har någon finne? blir torra ibland? alltså nu pratar jag inte om "silikon bröst brunkräm utseende fixering", utan otrolig låg självkänsla och självförakt fixering. haha sjukt inlägg....men jag är ju "sjuk" så, jag vill veta hur andra människor har det. själv har jag 0 självkänsla och har ingen egen åsikt över mig själv utan går efter vad folk tittar på, glor, tycker, tänker. Om dom nu gör det...vet jag inte. Jag vet fan inte.

jag har väldiga komplex för min näsa och min gump


Jag är relativt nöjd, jag skulle kunna vara smalare, snyggare, ha bättre hy men nu är det inte så. Jag försöker acceptera mitt utseende som det är. Andra verkar ju göra det... de har så fullt upp med sitt eget -) När jag mår bra känner jag mig faktiskt nöjd med mitt utseende med... det är som om det hänger ihop. De dagar jag mår bra kan jag känna att jag är vacker :-) När insidan får lysa igenom så spelar det ingen roll hur många kilon jag väger, hur jag ser ut eller om jag har nån kvissla eller nåt i huden... Blir jag störd av nåt med min hud försöker jag kurera det med nån salva eller nåt tillfälligt, som t ex munsår eller såna saker... smörjer torr hud och liknande om det stör... men annars försöker jag acceptera att just det här är JAG. Men visst... tappa nåt kilo, fixa till håret, kurera nån blemma... ja de tankarna och förhoppningarna har vi nog alla mer eller mindre. Tror de flesta är rätt lika på så vis.


Låter som en vettig attityd :-)


tack för era svar. Jag menade naturligt vis inte sådan drug utseendefixering, utan mer hur man mår över det. Jag går INTE efter utsidan hos folk. Men har mäkrt också att u sämre man mår, så blir det värre på det yttre med.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons