Forum Depression och ångest


Nätdejting

Är det nån om testat det, eller? Hur gick det? Jag är SÅ nyfiken på om det funkar, för det verkar så osannolikt. Är det typ som att man anmäler letar runt efter nån som man tycker låter vettig, eller lägger man in en egen kontaktannons, typ? Verkar som man kan få matchning också, är det av en dator eller en människa? Vad är det för frågor man svarar på då? Är det nån som lyckats? Misslyckats? Jag är ur´nyfiken, både på hur det funkar o hur det gick. Tor aldrig jag skulle våga riktigt, men det låter ju ändå rätt coolt, o har ju fått mycket mer status på sistone. /sofia nyfiken

Du kan ju alltid försöka! Men tag med i beräkningen att det finns MÅNGA Konstiga typer där. Men har du tur kan du kanske hitta någon. Men lita inte på vad dom skriver och heller inte på bilder det är inte alltid det stämmer med verkligheten. Det kostar en del pengar också att vara med.


Jag hittade min kille på nätet för många år sen. Nu har vi varit ihop i 6år. Värt att prova dock är inte alla så seriösa men några finns nog.


har aldrig dejtat på nätet men vet många som träffat sina killar där nog värt ett försök lycka till kram


Jaaa, men liksom HUR FUNKAR DET? Sitter det nån där med penna o papper och ritar diagram, eller står det en server nånstans o matchar.... ja, nånting? Typ frågor man svarat på eller nåt. Kul att nån här hade hittat rätt med nätdejt, men det låter ÄNDÅ så osannolikt Nyfiken på hur det funkar. Jag tror inte någon av mina typ fem seriösa förhållanden har varit med någon som är lik mig. O det sista höll ändå i 14 år. Det är ju liksom nåt annat är "jag gillar skogspromenader" eller "jag myser gärna i soffan med en film på helgen" eller "jag älskar uteliv" som är den gemensamma nämnaren, utan nåt mer......... obeskrivbart. /sofia


Jag träffade min flickvän genom internet, men det var ingen dejtingtjänst. Vi var båda på en community som var inriktad mot ett visst intresse, som vi då delade. Sen pratade vi och idag är vi sambos sen några år tillbaka. :) Jag litar inte riktigt på nätdejtingtjänster, för där är alla just inställda på att dejta. Jag tror det är bättre att bara hitta nån som man gillar att prata med, och sen kanske göra nåt av det därifrån.


Det var 2-3 år sen nu men jag dejtade mycket genom nätet förut och träffade några konstiga killar men också supertrevliga och underbara. Mitt längsta förhållande på tre år träffade jag via spraydate.se. Andra långa förhållandet på 1 år via samma sida. två vänner till mig träffade sin pojkvänner på nätet och nu har det gått 7 år respektive 3 år. Går väl till så att du gör en presentationssida och sedan skriver de till dig. Du kan givetvis också söka runt på olika sidor och skriva till dem. Du behöver inte lämna ut vare sig nr eller mailadresser förrrän du verkligen vill. Tycker du skall ge det en chans! Lycka till!


Jag har aldrig varit medlem på en nätdejting sajt eller direkt dejtat. Men mitt riktigt enda seriösa förhållande var med en kille som jag träffade på just nätet och det höll i 2½ år. Nu några år senare har jag en ny kille jag "dejtar" över Internet och det ser ut som det kommer bli till något seriöst. Jag tycker nätdejting är väldigt roligt och bra att det finns. Man får kontakt med så många nya människor som annars inte skulle få.


Dock vet jag inte hur det fungerar som din fråga egentligen var? Men jag antar att man får skriva in sina intressen osv och så letar deras server upp personer med liknande intressen, på nåt vänster. Hur det fungerar rent tekniskt har jag ingen aning om! :)


jag tror inte så mkt på dejtingsiterna, vissa e väl seriösare än andra iofs, här nedan har du ju några som lyckats, jag själv träffade min här på ND, o det håller fortfarande :) kram /TC

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons