Forum Depression och ångest


morgonångest

Jag har så extremt mycket ångest när jag vaknar på morgonen nuförtiden. Jag vet att det är vanligt under depression. Vad gör ni andra som lider av morgonångest åt saken?

om ångesten är för stark brukar jag sätta mig vid datorn o skriva av mig


Tar två lugnande, Sobril o försöker komma ur sängen ändå o göra de vanliga morgonrutinerna.


Att ta något lugnande gör dig troligen ännu mer slö och passiv där du ligger, så varför säga till någon att ta det??


jag försöker att ordan rutiner, fast jag nínte orkar. äter frukost och har då en tid som jag måste sitta, äta och bläddra i tidningar. om det är en någotsånär lite-ångest-dag, så tar jag en sakta promenad. annars så fortsätter mitt "schema" jag tar hand om tvätt, sängar osv till kl 12. sen får jag inte göra mera. då har jag lungna timmarna. för det mesta så har ångesten lugnat sig och ja kan vila. för mig fungerar det om jag gör saker, jag kan inte sitta lr ligga och låta ångest ta överhand, mer än den gör.... känn efter vad DU mår bra av. skit i allt annat! lycka till!


tack. idag hade jag jättemycket ångest, så jag grät massor och kastade kuddar. jag mådde bättre hela dagen sen. jag ska tänka på era tips om jag har samma oro imorgon. när det är som värst tycker jag stesolid är toppen men jag vill inte ta dem för ofta. vill känna att jag kan lugna mig själv på "naturliga" sätt. Skriva av sig kan vara jättebra tycker jag med. Och att prata - ännu bättre.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons