Forum Depression och ångest


Lamotrigin

Jag har haft många återkommande depp och nu har jag fått lamotrigin ihop med sertralin. Nån som har erfarenhet av det? L används främst vid bipolaritet, men det är det inte i mitt fall. Biverkningar? Har det hjälpt? Mina svar är ja på båda, men ännu har det gått för kort tid. Kom gärna med nån input på min blogg

varmfront.bloggsida.se är adressen


Jag äter Lamotrigin och jag är inte heller bipolär. Kände inga biverkningar av den och jag tycker den hjälper skapligt. I alla fall den bästa av alla de mediciner jag har testat.


äter lamotrigin men jag är bipolär så det hjälper bra på mej ii kombination med dom nadra medicinerna har inte känt av några biverkningar inte ens när jag började


Jag äter lamotrigin och jag är inte bipolär. har inte märkt några biverkningar , men har inte märkt så mycket av några andra "verkningar" heller. kanske är depressionen lite längre bort, men inte mycket.


Då finns det några flera. Inte så ovanligt då. Tack för svar.


Jag märkte att Lamotrigin hjälpte men jag mådde illa av dem! undrar om det hade gått över på sikt?? tröstlöst att inget hjälper.......när biverkningarna sätter stopp!! enligt läkemedelsverket går i vissa fall inte biverkningarna över!? kan det stämma??


Jag har knaprat Lamotrigin och jag blev stel som en pinne i hela kroppen.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons