Forum Depression & ångest


Krisperiod

Hej! Jag vet inte var jag ska börja.. Jag mår så fruktansvärt dåligt just nu. Jag har en kronisk depression, äter antidep sedan ca 15år tillbaka. Det går upp och ner som hos alla andra, men just nu är det såå tungt. Jag känner mig förtvivlat ledsen. Känner mig fet, ful och äcklig. Känner mig korkad och dum. Känner mig lat och otillräcklig. Och allt detta gör så himla ont. Min samtalskontakt inom psykiatrin sedan 8 år tillbaka avled oväntat i julas. Jag har inte orkat starta upp med någon ny. Usch jag vet inte vad jag ska göra. Jag orkar inte må såhär längre.

Förstår precis hur du har det,mår själv väldigt dåligt mellan varven,mår väl aldrig bra egentligen.Min depp är väl också kronisk kan man säga har haft det i många år och ingen medicin riktigt biter,har gått på sjukersättning i rätt några år nu,och vad ska man göra tänk om jag hade något svar,väldigt synd att din samtalskontakt inte finns kvar och länge hade du ju gått där också,så nu bör du ju hitta en ny.Det är ju a o o att man har någon att prata med tycker jag i alla fall.Ring så fort du kan och försök få en ny,det kan kännas jobbigt med en ny också till att börja med,men nån stans måste man ju börja,lycka till och hoppas ditt mående vänder snart så det blir lite bättre i alla fall.Kram!!!!!


Det där låter smärtsamt, har ingen aning om du har gått i terapi under lång tid. Men att börja i terapi är ett helt företag i sig, för egen del så dröjde det mkt länge INNAN Jag vågade söka hjälp. En hjälp som inte ledde till ngt alls. Så Jag kan tänka mig samt leva mig in i Hur du känner, det låter som om din terapeut har varit bra för dig. GRATTIS i såna fall! Att du inte har ork att starta upp ngt nytt är inte alls konstigt, det krävs en hel av en själv. En massa ork samt mod bara det, HOPPAS att du tillhör dom som har kloka människor runtomkring dig och som har ett enastående tålamod, man hamnar ju i en kris när terapeuten slutar men för din del så avled terapeuten, Jag kan tänka mig förvirringen samt utsattheten och antagl oron inför framtiden. Och din oro Här och Nu. Stackare! En massa osäkerhet kanske du känner med all rätt, hoppas att du inte tillh dom som är i det svarta hålet. Jag förstår om du inte orkar med att starta upp med en ny terapeut här och nu och det låter inte som en god idé. Hoppas att du orkar samt förmår klara av att känna efter hur Du önskar ha det i framtiden. All omtanke till dig, ledsamt att du blev tvungen att uppleva detta. Hälsn från en som inte orkar med.


Har tyvärr inga goda råd att ge...vet tyvärr hur jädra dåligt man kan må..hoppas du orkar och vågar söka hjälp snart igen. *kramar*


Tack vad gulliga ni är! Jag hade turen att min underbara väninna kom hit igår, och hon stannar tills imorgon. Det har hjälpt mig jättemycket. Jag har fått skingra tankarna och prata av mig. Så härligt att alla ni här finns. Tänk att vi kan stötta varandra, trots att vi inte känner varandra. Jag tror att jag älskar snillet som fixade internet! Det känns inte lika ensamt med problemen sedan jag hittade hit. Jag har redan börjat resa mig lite. Vilket betyder att jag utvecklats. För bara några år sedan fastnade jag lätt i mina dåliga perioder. Men nu känner jag att jag hittat olika redskap OCH jag har börjat lära mig att använda dem. Forumet här är ett av redskapen. Jag har ringt det första samtalet för att försöka hitta en ny samtalskontakt, väntar på att bli uppringd. Det känns nervöst men jag har tagit första steget! Kram!


Heja dig!!! Första steget är det tyngsta, sedan flyter det ju på lite mer "av sig självt", även om det inte är lätt bara för det... Stort lycka till!!!!


Försökt ta tag i din vikt! Om du verkligen är överviktig, kommer det kännas mkt bättre sen. Men börja försikigt. Ja med kronisk depp o det fan ej kul, antideppen hjälper ej mot den, gör de det för dej? Pm mej gärna! Inget e kul lixom, sover bort mestadels mitt liv....Kul! NÄ.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons