Forum Depression och ångest


Korallhavet igång igen!

För knappa året sedan gick Korallhavet sönder, ett temporärt forum startades men nu är vi igång igen på www.korallhavet.nu Nya som gamla medlemmar är varmt välkomna!

Värt att tilläggas är att det är helt ny ledning nu. Det är jag som äger sajten.


Jaha... men som jag fattat det finns "det gamla" korallhavet kvar under adressen http://www.korallhavet.forum24.se/ Eller har jag fattat fel? Som jag förstår det finns det alltså två sajter som heter korallhavet nu, den jag visat länk till här och så din som heter: www.korallhavet.nu


Okallu, det på forum24.se är övergivet. Ingen moderator finns och ingen admin, eller ja, det finns en admin där som tittar in en gång i månaden och som inte svarar på PM. Nu började en person härja där och kunde härja helt fritt, admin lyfte inte ett finger. Därför drog jag igång korallhavet.nu.


Forumet på korallhavet.forum24.se var alltså bara ett temporärt forum som någon annan drev.


Aha, men jag kollade på gamla adressen: www.korallhavet.se och där länkar de vidare till www.korallhavet.forum24.se/korallhavet.html Den länken fungerade inte men det gjorde: www.korallhavet.forum24.se Därför jag trodde att det var gamla sidan som bytt adress bara... till det alltså. Eftersom det stod med på gamla sidan... förstår du?


Jo, vi kommer inte åt domänen korallhavet.se för den som äger den domänen ska tydligen inte vilja släppa den ifrån sej av någon mysko anledning. Men såfort den blir ledig tänkte jag nog ta och klippa den, likaså .com-adressen som samma person äger. Jag har lite planer för Korallhavet nämligen och vill ha så mycket träffyta som möjligt för att det ska vara nån mening.


Ja man brukar ju betala årsvis för domäner, så kanske han släpper namnet när det är dags att förnya :-) Samma med forumet, det är ju redan igång, ska de inte vakta i egenskap av webmaster tycker jag det ska stängas ner... man har ju ansvar för sin sida om den är interaktiv. Ja eller man har ju ansvar för sin hemsida, vad som publiceras på den så jag hoppas den andra ägaren skärper sig eller stänger ner stället. Jag har aldrig själv varit där o skrivit så jag har ingen aning om vad som hänt och om nån varit jobbig, men du skriver ju att nån härjat där... usch... trist. Då är det webmasters ansvar att ryta ifrån. Så du är nybliven forumägare nu då mojj :-) Grattis, du får ha det så kul. Det är ju mycket jobb, som att övervaka forumet o kolla alla inläggen... är du ensam webmaster eller har du andra som hjälper dig? Nåja hoppas det går bra iallafall :-)


Nädå jag har två personer som hjälper mej hålla koll. Jag planerar att skapa en portal kring forumet och kanske även en bloggfunktion samt försöka skapa lite community-anda. Ungefär som här men allt kommer förmodligen baseras på phpBB. Vad det gäller domänerna så får vi se, man kan ju även överlåta domännamn och det har varit diskussioner om det men det verkar som ägaren vill hålla på domänerna av någon anledning.


Är du Mojen som fanns på ND förr?


Kedjan, japp det är jag det.


Kul att se dej igen :-)


Desamma! :-)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons