Forum Depression & ångest


kan man??

en sak jag undrar: kan man bli förälskad i någon fast man själv inte tror att man är det? dvs ens undermedvetna som styr? fast man inte tillåter sig själv att vara det? eller man förstår inte ens varför först i efterhand då det "är för sent" eller vad man ska kalla det? idet här fallet var det inte för sent..utan det hade ändå inte blivit något och jag förväntade mig INTE det heller..absolut inte!!...men jag upptäckte det efteråt kanske man ska säga.. Detta är gammalt, 4 år sedan men när jag tänker tillbaka så hade jag jävligt svårt att glömma personen sen fast jag inte trodde då att jag hade fastnat för honom innan?? jag förstår inte ens varför jag nu blev det om det var mitt undermedvetna som styrde? kan man fastna för någon dvs den personen har något som man saknar, som fick en att känna något speciellt? trygghet t.ex.? förvirrande....bara undrar eftersom jag minns att jag hade svårt att komma över det, men ändå trodde jag inte att jag var intresserad av honom....jag begriper inte!!

Jag tror att man kan "fastna" på en person... och det är inte nyttigt i längden ifall den personen inte "fastnat tillbaka" liksom... Jag tror att du behöver gå vidare i livet och hitta andra som kan ge dej de känslor du upplevde då... Lycka till!


det undermedvetna har ibland inte helt fel... man får lära sig att lyssna och lyda... fast ibland blir man lurad - eller om man tolkar grejjen fel

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons