Forum Depression & ångest


Forumtråd: Jag är här

Dom raderade mitt inlägg...kan förstå det.Jag vill naturligtsvis INTE dö.....ska försöka våga börja med mina Lurica..jag är såååå feg för det.Ska även skuta dricka....Drack igår...och det är ju så att även om alkohol hjälper för stunden ,så är det INTE BRA.

Bra jag var orolig för dej , men skönt att höra att du är tillbaka igen! Många kramar ta hand om dej nu!Du kan alltid pmá mej om du mår dåligt o behöver prata. kraaaaaaam scooby.


Var rädd om dig=) Försök att inte straffa din kropp!!! Vi finns ju här allihopa o vi lyssnar gärna=) Massor av sköna vårkramar till dig=)


Bra att du är här! >----KRAM---


Fint att veta. ) *Kramar om*


Lycka till


Ja men vad BRA du inser att alkohol är fel för dej. jag kämpar åxå mot det suget, men försöker sluta. är tufft, men bara man bestämmer sej så går det ju faktiskt. Nä, du ska INTE ta livet av dej o medicin är jättebra-va inte rädd för sånt.


alltså... om nån talar om självmord anses det vara triggande, vilket är bullshit förståss... men detta censureras... för att förhindra att kunskap och erfarenheter sprids och kan vara andra till hjälp... jag är ingen vän av självmord... högst kontraproduktiv utväg... men jag är en ännu större fiende av censur... hallå webb-snubben... jag talar fritt... får jag verkligen det :)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons