Forum Depression och ångest


iktorivil

Är det någon som har provat dem?,jag får dem som ångest dämpande vid behov.Fick oxascand förut men läkaren ändrade det,vet egentligen inte varför båda är ju benzo prepparat.Men jag har läst om dem att även de som har epelepsi kan få dem.Tack för svar ,kram

Jag äter iktorivil stående mot ångest och tycker att det funkar bra. Har testat xanor och stesolid tidigare men tycker att iktorivil har "starkast" effekt så att säga, de dämpar ångesten bäst. Det jag tycker är nackdelen dock är att de tar lång tid på sig att börja verka.


Jag har stött på Iktorivil - och på mig var dom extremt effektiva. Vad jag vet så är dom till för att "dämpa epileptiska impulser" vilket också kan användas vid mycket tankar, stress etc, tillfällig upprördhet etc. För mig verkade dom väldigt snabbt. Jag valde ärlighet i kontakten med vården och har därför aldrig fått denna eller ngn annan form av riktig medicin utskriven. Jag har provat ett par antidepressiva varianter men valt borta det. Skitjobbigt ibland men jag hoppas och tror jag valt rätt i längden.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons