Forum Depression och ångest


hypnotiserad av andning

har tröttnat rejältt och tänkte bege självmord igår men starkasidan av mig hindrade mig. jag orkar inte, någon mer som känner av detta? hypnotiserad av andningen, typ att man blir uppslukad eller hur man ska beskriva det, man tänker bara på andningen och inget annat, typ att det är det enda man kan lägga märke till fast man inte vill. som tvång. det förstör mina vardagstankar.. som jag bör tänka på.. någon som vet varför det är som det är? för jag har bara haft dehär sen jag blev deprimerad sen ett år tillbaka då..

Kära du, hoppas att det känns bättre i kväll :)


Hitta ett intresse, gör något bara för att slippa koncentrera dig på andningen! Gå till biblioteket och börja läsa böcker , kan varmt rekomendera en från Paulo Coelho: Veronika bestämde sig för att dö Hoppas du blir snart bättre!


kan inte ens läsa... koncentrationen är kvar på andningen..


Det där låter som en typ av "förträngning" - du kanske är "besatt" av andningen just för att något annat egentligen ligger i bakgrunden och pockar. Försök träna på att fokusera på olika tankar o bilder, du har ju ändå förmågan att stänga ut allt annat för stunden och det är svårt bara det. För mig iaf.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons