Forum Depression och ångest


hatar november

den lilla solkuren på en vecka hjälpte inte. just nu är det så jävla svart det kan bli. Att inte kunna gå till affären ensam. Fan! Planerna för dagen gick i stöpet. Nu är kroppen fylld av lugnande och lite god vätska som hjälper endast för stunden. Vet att det är fel, så in i helvete fel. Hoppas jag somnar snart så jag slipper ifrån den här känslan.

du är inte ensam om denna känsla i denna mörka månad men försök stå ut......tänk att det är en " vilomånad" innan glittret dyker upp i gator och affärer,,,,,,,,,det kommer ett ljus igen.........// känn absolut ingen skuld för det du gör i denna stund!!! i morgon är en ny dag........ha det så gott du kan! //


Tack, ja i morgon är en annan dag och då ska man jobba igen. Dessutom försöka vara lite social,julbord. Det är väl det som oroar extra idag


Snart ser du renarna flyga över himlen med en stor röd klump bakom som kallas tomten)


Håller med scooby! Snart är vi där Hahaha.


:)


Just nu är det mörkt både ute och inne i min kropp. Men jag tänker inte låta den onda djävulen få tag i mig helt oh fullt.


Evaldo precis likadant här. Jag hatar livet när det är så. Ann Herberleins boktitel säger allt: Jag vill inte dö men jag orkar inte leva.


Hon är skitskum.. By the way o boken är jättedålig är det ens en bok? Såg några av hennes andra böcker hon hade med in på psyket .. Ja det var iaf inget jag hade läst iaf .. Skitskumma grejjer kraam inte illa menat men märkliga grejjer som vem som helst hade kunnat plita ihop.. Ett barn t ex..


Du ska inte göra det i dag om du kan göra det i morgon. Tid finns hur mycket som helst, det kommer mer. Jag är en deppad pensionär som hoppades att livet skulle bli så gott att leva nu på gamla dar, men vad f-n blev det. Bara skit.


Jag önskar livet kunde bli gott för dej kramm

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons