Forum Depression & ångest


Forumtråd: Ger snart upp...

När tar alla motgångar slut??? Ja bara undrar.... Nu har ja börjat klara av jobbet, bättre än bra. Men sist somras miste ja både min mamma o bästa vän i cancer, ja bröt foten o gick i gips i 6 veckor. Nu har ja fått tennisarmbåge o varit sjukskriven snart 3 veckor. Och våran ekonomi klarar inte av mera sjukskrivningar........... o den jävla armen blir inte bättre!!!! Kan någon komma med något uppmuntrande,snälla????

Våren är på väg. Gå ut och njut. Kram


Tack! Det skulle va en bra ide,för nu har ja blivit skitförbannad o! Karar!!!! Men hunden kan ja int ta me p.g.a armen(stor dragande hund) o går ja utan henne står hon o gråter efter mig.


Skönt att det börjat bli bättre med att klara jobbet :-) Tråkigt med sorgen efter mamma och vännen... :-( Jag beklagar :-( Foten i gips var ju säkert jobbigt, men hoppas den läkte bra ändå sen... Trist med tennisarmbågen som gör att du återigen behövt en sjukskrivning, ja det tar ju på ekonomin. Men kanske kan ni sanera lite i er ekonomi så det inte blir så skört vid sjukskrivningar... gå igenom er budget och se om ni kan dra in på något... jag har själv nyligen gjort det och minskade månadskostnaderna med några hundralappar. Det låter kanske inte mycket men gör mycket i längden ändå. Jag vet inte om mitt svar kändes så uppmuntrande, men jag hoppas att det kommer bättre tider för dej snart!


Jag har nog funderat på var vi kan spara in, men min käre man har inte samma åsikt alla gånger. Vi har lite problem med kommunikationen här i gården!! Men nog ska det reda upp sig, på ett eller annat sätt, hoppas jag. Men tack för ditt stöd, klart att det uppmuntrade. O ja, foten e nog ok, tack o lov. Kram!


känner igen mig i det du skriver när tar motgångarna slut, ja vi får ta en dag i taget någon gång ska det väl vända, jag tänker så här lite längre fram så blir det bättre jag måste tänka så annars känns allt så hopplöst, karlar är ett nödvändigt ont, dem är bra ibland. sköt om dig och kram

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons