Forum Depression och ångest


Fluanxol? någon prövat?

Jag är inne på tredje veckan att ta Fluanxol 1mg som ett tillägg till mina anti.....Fluoxetin men jag märker inte någonting??!! jag har fått dem för min istabilitet och få reda i tankarna..........som om jag inte hade det tidigare??? jag fattar noll!! finns någon här som kan ge mig någon tanke om denna medicin?? kram // simone som är smått känslofattig

Hej! Ser att du inte fått några svar. Har heller ingen egen erfarenhet av Fluanxol att tillföra... men Fluanxol inte är en antidepressiv medicin utan ett s.k neuroleptikum som i första hand förskrivs vid psykoser och vanföreställningar... Man brukar oftast inte rekommendera neuroleptikum vid depressioner, men vet att det finns psykiatriker som ibland skriver ut Fluanxol i betydligt lägre doser än som är brukligt vid psykoser, som ett tillägg till antidepressiva. Detta förekommer oftast vid otillräcklig eller utebliven effekt av antidepressiva... men detta är nog inte vanligt. Hoppas det fungerar för dig!


Hej och tack! jag jag har ju ingen psykos därför fattar jag inte varför jag ska ta denna medicin + att min ångest är värre än det depressiva!!!


har ätit fluanxol i ca 8 v och gick då upp i vikt, den hjälpte inte alls på mig. Ett tips är att alltid läsa nätets fass för det är mer uppdaterat än lappen som är i förpackningen. Äter man olika antideppressiva så vill man ju bli frisk och inte bara öka i vikt & efter att ha ätit många olika mediciner så är oftast resultatet viktökning som smyger sig på.


Tack! ja, jag känner redan viktuppgång men mår lite bättre men ska de vara bra för instabil emotionell personlighetsstörning som jag anses ha???


Ja, jag känner jag mår lite bättre men eftermiddagarna är sämre och det får jag väl vänja mig vid...........jag är dock mindre aggresiv!!! och det e ju skönt.......

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons