Forum Depression och ångest


Fast med cymbalta

Jag har ätit cymbalta i snart 3 år, den fungerar bra för min fibromyalgi. Kruxet är att depressionen har blivit djupare och ångesten maxad trots tillägg av buspiron maxdos som jag nu tagit över ett år. Jag har nu fått alimemazin 20 mg som jag ska ta 2 st av vid oro. Jag tar även zopiklon mot insomningsbesvär vissa nätter.....men inget blir ju bättre. Min läkare har sagt att han inte vet vad han ska göra längre, cymbalta är inte aktuell att ta bort eftersom den fungerar så bra mot smärtan. Själv känner jag för att skjuta mig själv vissa dagar när ångesten är som värst. Jag går redan hos psykolog varannan vecka. Men jag är trött på den här skiten nu.....på riktigt.
Har ni några bra råd?

Hej! Om jag var du skulle jag ta kontakt med en funktionmedicinsk klinik typ IFM-kliniken som finns i Falun och Göteborg. Jag vet att dom hjälper människor över hela landet där sjukvården går bet . De ser på människan som en helhet och kan säkert hjälpa dig på något sätt. Googla på IFM-kliniken Falun så kan du få mer information. Ge inte upp!


Hej! Om jag var du skulle jag kontakta en funktionmedicinck klinik typ IFM-kliniken som finns i Falun och Göteborg. De ser på människan som en helhet och hjälper många tillbaka till ett fungerande liv där sjukvården har gått bet eller gett upp om patienten. Googla på IFM kliniken Falun så får du mer information. Ge inte upp!

Se till att kolla dina järndepåer också!! Blodprovet heter ferritin. Har du låga järndepåer kan det vara därför du har ångest och är orolig. Järnbrist kan ge samma symptom som depression. Jag önskar dig lycka till och ge inte upp!


Tack snälla för bra svar. Jag ska genast kolla upp det där.


Tack snälla för bra svar. Jag ska genast kolla upp det där.


Tack snälla för bra svar. Jag ska genast kolla upp det där.


Tack för ett bra svar, jag ska absolut kolla upp det där.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons