Forum Depression och ångest


Det var ju det du ville

Det var ju detta du ville, du ville se mig sårad orkar inte leva längre. Finns inget du kan göra jag kommer få ett slut snart. Hoppas du är nöjd. Jag är inte rädd för döden jag är rädd för livet. Jag gråter och gråter, tårar bara forsar, med ett rakblad i handen får jag ett slut. Snälla vad ska jag göra vill få bort all ångest all smärta all gråt. Snälla hjälp mig!!!!

Någon har gjort dig ledsen :( Har du andra omkring dig som gör dig glad? Ty dig till dem istället... Trist att du blivit sårad, kanske behöver du få prata med nån om det. Om du inte känner nån som är bra på att lyssna kan du kanske ringa nån hjälplinje? Jourhavande medmänniska eller nån sån... nån som kan höra på dig och hjälpa dig att få må lite bättre ändå? Var rädd om dig... låt inte denna någon sänka dig så lågt :( Hoppas du har nån som bryr sig om dig.. annars finns vi här på netdoktor... hoppas du mår bättre snart igen.


vet inte hur det kmr gå men tack för din hjälp kram


Hej Vännen lilla okallu skrev bra oxo:) lyssna på allas våras råd här inne ring nationella hjälplinjen på nummer 020-220060 kan du göra oxo det är gratis syns inte på teleräkningen heller om du är rädd för det? är öppet mellan 13.00 o 22.00 dom är jättesnälla där ett tips till om du vill finns många ställen till skriver till dej kramm scooby.


hoppas jag med :(


Hoppas du kan få mod att ringa nån... vet du, det lättar lite då.. när man pratar med nån om bekymmer... och såna där professionella som jobbar med sånt brukar ju ha bra svar :) Sköt om dig!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons