Forum Depression & ångest


Forumtråd: Vilken tid på dagen bör man ta Cymbalta?

Jag äter cymbalta 3omg morgon o kväll.Är det nån som vet om det har nån betydelse om man tar båda på morgonen.Har svårt att sova när jag tar på kvällen.Tog ett tag vid 15 tiden,men glömmer oftast ta då,bättre ta allt på morgonen då?

Hej, jag hade samma problem men enligt min psykiatriker var det och att ta hela dygnsdosen vid ett tillfälle. Jag åt 120 mg och tog allt på kvällen.


Gick lite fort där. Jag hade inte samma problem, mitt problem var att jag åt sömnmedel som gjorde mig glömsk på morgonen/förmiddagen. Därför passade det mig bättre att ta på kvällen och det var ok enligt min läkare att ta hela dygnsdosen då.


man sover oftast sämre om man tar cymbalta på kvällen. Jag tog två 30mg på morgonen innan jag fick nya 60mg kapslar. Så du kan ta båda på morgonen.


Hej! Jag har inte tagit just Cymbalta men en del andra mediciner som zoloft och citalopram och hade då haft samma problem, det hjälpte för mig när jag tog dom på morgonen istället. Jag tar också atarax på kvällen innan jag somnar om jag har problem med sömnen och det funkar bra. Hoppas svaret hjälper dig något iallafall. Nettan-72


Jag tar en 60mg cymbalta/dag o ibland glömmer jag att ta den på morgonen som jag borde, och tar den istället på kvällen men för mej har det inte inverkat något på sömnen. Hälsn. Antiin


Det är så att man blir pigg av Cymbalta. Det sa min läkare på psyk i alla fall. Jag tar 120 mg på morgonen.


Det är så att man blir pigg av Cymbalta. Det sa min läkare på psyk i alla fall. Jag tar 120 mg på morgonen.


har oxå ätit cymbalat o tog båda på morognen så det har nog ingen betydelse om du tycker att du sover dåligt


Tar 120mg på morgonen. Blir inte piggare fö det

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons