Forum Depression & ångest


Biverkningar

Hej! Är det några här i Forumet som får biverkningar av Stilnoct och i så fall vilka?

Äter så många andra mediciner med Stilnoct,så jag har ingen anning vem av dem ger just mig biverkningar. Det är Atarax,Anafranil Stilnoct och en till som jag tar,kan inte uttantil vad den heter.


Ja det är inte lätt med mediciner. Jag tar även medicin mot högt blodtryck och som du säger så vet man inte vilken det är. det är kanske blandningen av det hela


ja, det finns biverkningar på stilnokt, som de flesta mediciner. En viktig sak är att när man tagit sin tablett natten och sedan inte kan sova, gå bara upp och värm en värmedyna.Drick vatten eller något.Lägg dig sedan. För om du är uppe eftersom du känner dig så pigg kan du göra lite konstiga saker. Som du sedan inte minns dagen efter. Skriva mail kludda en massa iderm.m. Som du sedan inte riktigt minns att du gjort.


Har tidigare reagerat bra på stillar dom ggr jag har ätit dom.. Men nu har jag råkat ut för biverkningar av dom..grymma mardrömmar , huvudvärk och sen att jag faktiskt "sover" fel av dom..somnar som en sten vaknar efter nån timme o är tvärpigg..


jag säger som eldkrus, man ska lägga sig mesamma man tagit stillnoct, annars kan det gå riktigt illa,, jag har donat o haft mig, nåra ggr, när jag struntat i o ligga kvar i sängen efter o ha intagit stillnoct,,


Man blir trött ) Jag har en vän som betedde sig väldigt underligt en natt efter att ha intagit stilnoct och inte gått och lagt sig. Personlighetsförändringar, och märkliga ideér. Och konstiga infall fick han också. Det hela var skumt, mest för att jag inte visste att han hade intagit dessa tabletter den natten. Men det hela löste sig till ett roligt minne att skratta åt.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons