Forum Depression och ångest


ATT HOTA OM SJÄLVMORD HÄR PÅ ND.

att hota om självmord här på nd Är väl förbjudet!? eller memmis ska gå hem o så och med mera. nån som har bättre kontakt med henne än jag?! hjälp. ringt polisen nu. de skulle se vad dom kunde göra. JAG KAN FÖR FAN Inte göra nåt mer. orkar inte ha detta på mina axlar. hjälp lixom. sorry memmis, men GÖR DET INTE.

Du har gjort jätte mycket redan. Läs mitt pm. Var rädd om dig.


Att skriva i sin dagbok att man tänker ta livet av sig är inget hot. Ibland kan det hjälpa att bara få göra det. Men självklart ska man hjälpa till om man kan. *Kramar om*


nej, men hon skrev inte hotet i sin dagbok. hon skrev flera pm till mig att hon skulle göra det. och eftersom hon försökt tidigare, så kände jag att det var ett ganska allvarligt hot. Hon svarade dessutom inte på det telenr som jag ringde till några gånger. Men jag har gjort det jag kunnat. så.


Det har du. Du kan sova gott. KRAM


ASSÅ: jag har inte haft kontakt med henne på 3 månader. Hon slutade höra av sig. så jag lämnade det där. sen lämnar hon 3 pm till mig, och när jag skriver svar, svarar hon inte. Hon har ju gjort försök tidigare. så som sagt . jag tog et som en ganska akut situation.


jag förstår vad du menar. och jag vill nu inte heller ha kontakt med henne, hon lastade mycket och har lastat ganska mycket på mig. så. ja.. vad kan jag göra lixom.


Ja det var en annan sak, du som person skall ju inte få hela ansvaret för något sådant. Hoppas att det går bra för henne och att hon inte gör så mot dig eller någon annan igen. *kramar om*

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons