Forum Depression och ångest


Alternativ till Sobril !!??

Jag äter 2 sobril nästan varje dag, för jag har sådan ångest. Då stillar ångesten sig, den stegrar inte och jag fungerar.... Jag känner inte att jag blir mer slö av tabletterna, men de är ju vanebildande, och jag har problem varje gång att få dem utskrivna. Har ni något tips på något alternativ till lugnande.... gärna som har någon muskelavslappnande effekt också... Då jag har muskelryckningar i högerarmen. Snälla hjälp mig, någon som har tankar/funderingar...

Ej farligt de blir vanebildande sa en läkare till mej endel får ta sånna varje da livet ut, men personlgen tycker ja man ska va försitig. Vet tyvärr ej annan sort. Få som är så starka som den=hjälper lika bra.


Det låter kanske flummigt men meditation eller avslappningsträning kan vara väldigt effektivt mot ångest. Jag tycker du ska prova några gånger. Jag äter stesolid ibland när jag har riktig panik men ibland fungerar avslappningsövningar lika bra, och det är skönt att se att man faktiskt kan lugna sig själv! Jag rekommenderar Kabat Zinns mindfullness meditation.. den går att ladda ner på nätet.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons