Forum Ögon


Forumtråd: Ysel

Hej..
Var med om nått jag tyckte var lite otäckt. Men lite hypokondriker som jag är så är det mesta otäckt. Men tänkte kolja om någon varit med om samma sak.

Jag har i några dagar känns mig yr till och från och i olika sammanhang. Igår var det ingen skillnad. Blev yr framåt kvällen och det kändes som om man druckit lite för mkt men hade inte druckit en droppe. Satt och virkade i vanlig ordning och fick ibland lägga ner garnet för att yrseln och illamåendet blev lite för mkt. Plus att det gör mig sjukligt trött..

Men. Jag virkade med färgen cerise. Och hade nästan virkat färdigt när jag gick och la mig. Idag på morgonen när jag skulle virka igen och yrseln var borta för stunden så tittade jag på mitt projekt och upptäckte att jag virkat i färgen orange. Alltså inte cerise som jag var heeelt säker på att det var igår.
Kan detta misstag ha med yrseln och göra? Kändes lite otäckt att jag tagit sådan fel på färgen.

Huvudvärkslös migrän? Problem att fokusera samtidigt med båda ögon?
Jag har haft liknande problem med ögonen. Optikern sade att vä ögats muskler blivit svagare, så mina ögon kunde inte fokusera som resulterade i yrsel. Hade också problem med skymningsljus och färger.
Optikern gav mig olika glaslinser att träna ögonmusklerna + att jag fick glasögon.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons