Forum Mage & tarm


Kräks ibland på morgonen, magkatarr som inte vill gå över, öm i kroppen, "febrig" varm och svettas

Dubbeldos omeprazol hjälper inte (2x20mg). Gått över till esomeprazol 1-2x20mg. Flera år nu kräkts ibland på morgonen och ganska ok sedan, alltid gått till jobbet sedan och i tid.
Öm i kroppen och lite "febrig", jättevarm. Svettas mycket på natten.
Senaste blivit riktigt irritabel och känner inte igen mig själv. Gillar inte mig själv alls då. Trött nåt så j-t jämt.
Tror själv det är psykiskt.
Till saken hör kanske att jag äter 4x0,18mg pramipexol sedan ca 5 år. Otroligt mycket benspasmer nattetid (som upptäcktes på sömnlab Avesta - tack till dem och den jättefina personalen), ryckningar även dagtid ibland. Sedan unga år stora sömnproblem. 30 år och berodde antagligen på störningar i hjärnan så jag vaknade minst en gång i minuten. Inte lika konstigt längre att jag var rätt trött och annat. Blev aldrig någon riktig sömn. En bonus med pramipexol är att jag blir sömnig och somnar. Trött men aldrig sömnig innan.
Men vad är det för fel på mig nu? Mensen försvann vid drygt 40 så är tveksam till klimakteriet nu (58 i år).
Alltid haft lätt att få huvudvärk så det är inget konstigt. Men öm i kroppen och känns som någon gammal skitinfektion, varm som en kamin och svettas nattetid, led och irritabel, kräks rätt ofta på morgonen. Nästan sämre när jag är ledig.
Om någon orkar svara en gnällkärring så är jag otroligt tacksam.

Hej. Det är en massa olika saker som du råkat på. En del har jag också ganska ofta. Vaknar ofta med ryckningar i benen och genomvåt av svett trots svalt sovrum. Benspasmer kan i bland avhjälpas med magnesium. Finns som EMGESAN men måste skrivas ut av läkare men det finns även hos hälsokostbutikerna som fungerar lika bra mot kramper och benspasmer. Jag tar även OMEPRAZOL mot sår i marstrupen och magkatarr men min mage tycker inte om dom, Mycket lös 2:a Huvudvärk har jag dagligen mest på morgonen och det finns inget som hjälper helt bra. Hoppas att något kan bli lite bättre med magnesium. Vänligen Bengan7


Jag kanske kan hjälpa dig, har försökt få hjälp inom sjukvården i 4,5 år för mitt magsår, men tyvärr så är läkarna här i Sverige inte så pålästa som de är utomlands. Har man ett magsår, vilket jagtror att du har så kommer bakterien ut i kroppan och detta sår går inte att läka med Omeprazal, vilket svensak läkare hävdar. Det ställer till med en massa oreda i kroppen så det gäller att ta död på dessa bakterier, de kan sätta sig i lungorna, i tänderna, i öronen och precis var som helst då de är blodbundna. Utomlands hade de tagit död på bakterien genom att ge intravenöst Antibiotika till den hade försvunnit, tyvärr så gör inte svenska läkare det. Har försökt, tro mig. Du får ta död på den själva genom att ta Carbomin 1 tsk i ett halvt glas vatten, densom innehåller Zink, bikarbonat m m som återställer balansen i tarmen. Du får även ta 2 msk Vitlökssaft i ett glas vatten gärna ljummet innan du går och lägger dig ät inget efter du druckit detta, det tar minst 1 månad innan du är av med det.
Kramper och benspasmer har jag med, botar det med Magnesium phos 30D som jag köper på Scanfarma, jag brukar ta 10 st som jag låter smälta under tungan du kan själva prova dig fra hurmånga du skall ta, dessa är de bästa, Apotekets innehåller inte så mycket Magnesium och de är dyra i förhållande till dessa från Scanframa. Jag beställer även Vitlökssaft och Carbamen från Scanfarma. De kan kännas i tarmarna men det är som de läker så det är inte farligt.
Lycka till önskar lady in red


Glömde skriva att det är helt naturligt att du svettas för ditt immunförsvar får jobba för att försöka ta död på bakterierna och då svettas man, huvudvärk och illamående har jag med haft, även ont i öron och tänder, har varit många gånger hos tandläkaren övertygad om att dät är hål i tänderna, men där finns inget hål så den bakterien går i hela kroppen, många har tryck över lungorna.
lady in red


Hej och stort tack för svar ni två. Ni finns i mitt hjärta för alltid.

Har inte tänkt alls åt samma håll som ni beskriver. Tänker göra ett försök med de ingredienser som nämns men fortsätter med pramipexol för jag vågar inte sluta. Märker varje kväll av att det är ett måste att ta dem då det börjar krypa och rycka i kroppen.

Om ni vill kan jag tala om hur det har gått om någon månad eller så.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons