Forum Mage & tarm


Kan någon hjälpa mig

Hej allihop Jag är en kille på 26 år. Jag skulle gärna vilja höra andra personer utalande om mina problem för min läkare hittar inget på mig. Jag har alltid diarre och när jag inte har diarre så får jag nästan alltid ont i magen. det gör ont i området krin naveln och även på sidorna vid ryggen ungefär. Det känns som om något vrider sig. Jag mår illa men har aldrig kräkt eller jag går nästan inte ner i vikt iheller. Jag känner bara smärta och att jag mår illa liksom det växer i halsen och något vandra uppåt. Även ibland gör det ont i sidorna´vid magen. Jag har gjort olika undersökningar. Gastroscopi Ändtarmsundersökning Tjocktarmsundersökning med kamera Blodprover Allt har bara varit positiva svar. Blodproverna visade inga som helst fel och tjocktarmens undersökingen var det iheller inget fel på. Tog även vävnadsprov och det var jättebra. Det ända som dom hittade på mig var ett bråck i magmunnen men det var allt. Jag är lite överviktig och jag har snusat nästan hela livet men slutade pga av detta men idag så fuskar jag lite eftersom problemmen är kvar. Jag dricker alkohol men inte alls i samma mängd som för. Jag har även varit ute och rest i Asien och Australien för 3 år sen om problemmet kom därifrån men som sagt proverna visade inget. Är det någon som känner igen detta problem?????????

Hej har de gjort ct röntgen på dig så det inte är nåt organ som det är fel på ? Tillexempel blindtarmen ? Du borde begära ct röntgen . Sen kan de vara ibs du har med .


GLutenintolerans? Jag har haft det i 13år även om läkarna säger att det inte skulle vara det så prova själv! Testa en strikt glutenfri kost i 14dagar och om det är det kommer du då bli bättre. Och då är det bara att fortsätta! Lycka till och hoppas det blir bättre.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons