Forum Mage & tarm


glasbit

det är så att när jag käkade en macka och drack ett glas oboy så kände jag nåt vasst tror jag i munnen, känns som om jag har skurit mig lite lät i ovansidan munnen, men tror inte jag har blödit nåt. nu så är jag rädd att jag kanske fått i mig en glasbit eller nåt för det glaset jag har har en lite vass kant, kanske jämt har haft det, jag vet inte.. nu känner jag att hjärtat bultar lite hårdare och tycker det är varmt, men det kanske bara är för att jag är uppjagad o rädd för det värsta, för tar alltid o tänker på det värsta när det hänt nåt. käänns lite konstigt i bröstet, men ibland så känner jag inget alls.. kan det vara nåt farligt, borde jag höra av mig till vårdcentralen?? vil gärna ha mycket svar om det kan vart farligt, tror inte biten skulle vara mer än kanske 1-2 cm lång och smal som en sticka eller nåt..

Hej om du har ont i morgon så tycker jag att du borde höra av dig till vårdcentralen eller bara ringa och fråga om rådgivning. krya på dig


just nu känner jag väl inget, men ibland så känns det lite konstigt i bröstet och så, men inte så att jag känner att jag mår illa eller nåt, kollade på hur stor den skulle vara om det är så att jag har svalt en bit så är den nog högst 1 cm och kanske 2 mm eller nåt, man har ju tidigare svalt tex naglar som vart större när man var mindre och de kan ju vara vassa det med, så det borde väl inte vara nån fara va?? har käka massa bröd för sett tips på att man kan göra det så den lindas in i det om det är så..


Hej vad bra att du mår bättre, men om du skulle få ont igen tycker jag att du ska prata med läkaren.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons