Forum Mage & tarm


Flytande avföring

Jag har sedan en tid tillbaka haft flytande avföring. Jag har googlat och mest fått upp rubbningar i bukspottskörteln men det stämmer inte med mina symptom. Min avföring är helt normal i färg och form, verkar inte fet och är inte svår att spola ner. Jag har haft problem med magen så länge jag kan minnas (konstaterad IBS för 20 år sedan och bortopererad gallblåsa för 8 år sedan) men den fungerar just nu ganska bra och jag kan hålla min IBS i schack. Jag är 38 år. Jag började dock med Omega 3-kapslar strax innan sommaren och det var då det började. Slutade dock för flera veckor sedan men det håller i sig. Har även druckit mycket alkohol under semestern men det var också några veckor sedan. Kan det ta tid innan tarmen blir återställd igen om man ändrat något i kosten? Någon mer som har flytande avföring och vet vad kan det bero på?

Jag har haft flytande avföring sedan december föregående år (6 månader). Mitt började i samband med att jag hade min första panikångestattack någonsin, samt magproblem. 
 
Mitt magont/magproblem drogs jag med i flera månader men har nu nästan försvunnit helt. Dock flyter min avföring nästan varje gång fortfarande (har börjat sjunka vid vissa tillfällen).
 
Fick du någonsin reda på vad som orsakade dina problem?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons