Forum Psoriasis


Pson och Sol

Är det nån fler förrutom mej som inte tycker att solen hjälper alls mot pson? Min mamma tycker den hjälper henne jättemycke men jag märker inte ens nån skillnad förrutom ibland till de värre. Vet att det ska finnas nån typ av ljuskänslig pso, men riktigt så illa tror jag inte min är. Men ville bara veta om det är fler som känner så eller om det bara är jag. :)

Hej! Min pso påverkas nog inte heller av sol, tror jag. Läkarna har också sagt mig att den typ av pso jag har inte brukar bli bättre med sol. Jag bli heller inte sämre av sol.


jag har sådan pso, det gjorde varken till eller ifrån.. Men däremot så har kostomläggning typ när jag gått ner i vikt hjälpt mig,, När jag var på vårdresa 82 så var det en tjej o en kille som inte tålde solen så de stackarna hade inga roliga 3 veckor! Så det är inte alla pso patienter som tål sol helt enkelt.. en sak som du kan pröva är ad droppar det ger man till bebisar när de är nyfödda.. innehåller solensvitaminer,, de hade också positiv effekt på mig när jag tog dem, finns att köpa på apoteket,,


Tack för tipset, ska fara och se om jag hittar sånna. :)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons