Forum Psoriasis


Känsliga armhålor

Hej, jag har Guttat psoriasis. Jag har en fråga till er som kanske egentligen inte riktigt hör hit men jag hoppas på att någon kan tipsa mig i alla fall. Det är så att jag blir lätt torr och får små röda fläckar i armhålorna (vet inte om det är psoriasis eller om jag är allmänt känslig under armarna). Till saken jag undrar om någon har tips på en bra deodorant/antiperspirant som är väldigt snäll mot huden men som samtidigt skyddar bra mot svettlukt. Den får gärna vara doftfri då jag hellre sprutar på parfym om jag vill ha det, men det gör inget om den luktar lite svagt. Tacksam för tips!

Det tillhör psoriasisen tyvärr. Har haft samma problem i många år till och från. Tyvärr så har jag aldrig kunnat ha någon slags deodorant. Har testat många men med samma resultat. Hoppas du finner något som passar dig. Lycka till!


Kunde tänka mig det dock brukar det försvinna ibland, speciellt under sommaren då även mina fläckar försvinner när jag vistas i solen. Men du använder ingenting alltså, lukar du inte svett då? :(


Jag har tidigare haft samma problem. Men jag har faktiskt ett tips på en deodorant. Den är dyr men man behöver inte ta mycket, så den räcker länge. Det är Cloè stick. Finns bara på parmymerier(eller flyg). Jag har ju astma också och tål inga starka dofter, men den här är av frukt och doftar bara lite grann. Alldeles lagom säger vissa. Nu är vi ju alla olika när det gäller parfymer men det är det enda tips jag kan ge dig. Lycka till.


Nej inte vad jag själv vet i alla fall. *ler* Mina fläckar under armarna brukar oxå försvinna när sommaren är här. Brukar räcka upp armarna så solen kommer åt. *S* Det finns ju andra parfymer man kan använda på kroppen där man tål det. Lycka till.


Hejsan! jodå, problemet känns igen::::( Jag använder Niveas "vita" deo, det är den som funkar bäst, men tål även en billig deo som finns hos Lidl...kommer inte ihåg vad den heter men kostar bara runt tian....


Salva mot psoriasis - bit.ly/2tr4Mfy
Har provat i tre veckor. Bra!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons