Forum Hud & hår


Vad är egentligen bäst?

Jag har inga stora problem med min hy, men jag tycker alltid att jag ser så livlös/grå ut men tror att jag har normal/bland hy, både torr/fet. Men jag har läst så olika i forum på nätet, tidningar osv att "billig hudvård är bara skit" blabla och modetidningar skriver bara om lyxkrämer som ska vara bäst. Jag undrar vad är egentligne bäst för hyn? apotekets kärmer? billiga i matbutiker t.ex. nivea, garnier? eller är det dom där lyxkrämerna som säljs för Kicks? Jag VÄGRAR att gå till en hudterapeut som tutar i en en massa dyra krämer. Jag har inte råd. Undrar bara vad använder ni? jag vill ha enkla, "basic" produkter rengöring+ återfuktning och max 300 :- någon som har tips? är apoteket bäst? eller kosmetikamärken? Har redan provat Lifes sortiment t.ex. weleda, dr hauctsja..men jag tycker att naturlig hudvård luktar för starkt, är dyrt, jag märkte ingen skillnad. Så INTE det!

Gå in på nätet och se på Yves Rochers produkter, de har många bra krämer och är inte så dyra, jag rekommenderar dig en kräm med ringblomma i, mycket bra. Vill du ha lite färg i ansiktet prova en kräm med kastanj extrakt finns på HM. Lycka till. Gadden


Hej! Jag använder en riktigt bra hudkräm som heter A-creme. Den är en kräm för allt och alla känns det som. Har också provat de där så kallade lyxkärmerna men inget slår den här cremen. Den säljs på hälsokostbutiker och den är realtivt billig om man ser vad du provat. Det där med att billiga krämer skulle vara skit, är rent skitsnack! De vill ju bara sälja en det dyraste. Hitta till och med flera atriklar på deras hemsida av oberoende parter som gjort tester på A-cremen vs dyrare krämer. Kolla länk om du är intresserad. Var riktigt kul o se. http://www.a-creme.com/studier.htm A-cremen är riktigt bra för min hy iaf. Jag tror du kan be om prov från dem. Hett tips!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons