Forum Hjärt- & kärlsjukdom


Forumtråd: Märkligt, bör jag vara orolig?

Under en väldigt lång tid, ett par år ca, har jag känt någon slags diffus smärta/känsla vid hjärtat, hjärtat har även slagit ojämnt ofta under denna period. Känslan är svår att beskriva men det påminner ungefär som att en muskel drar åt sig lite så att det känns som någon nyper/drar i hjärtat, ungefär som en miniversion av "håll". Det gör inte direkt ont men det är så man bli orolig, man blir verkligen varse om att det är något skumt.

1a gången jag verkligen blev orolig var när jag, på vägen till matsalal på min arbetsplats, kände hur det snurrade till och jag blev yr. Jag var tvungen att sätta mig. Detta gick dock över och jag fortsatte som vanligt. Några månader efteråt hände detta igen,från ingenstans, när jag promenerade på stan. Detta kom lika plötsligt och oväntat som förra gången.

Idag när jag joggade på löpbandet och skulle varva ner inför passets slut kände jag att det typ nöp till, fast mycket tydligt denna gången, varpå det försvann lika snabbt som det kom. Detta gör mig orolig och jag undrar om jag bör gå på någon hälsokontroll eller något dylikt, det har trots allt känts av väldigt länge nu? Jag kanske saknar mineraler, näringsämnen eller det kanske är början på någon sjukdom?

Mer fakta:

Jag har varit ganska trött stundtals under denna period samt haft rejäla svettningar på natten vissa perioder. Jag har antagit att detta har orsakats av stress och gymträning varpå jag inte lagt så stor vikt vid det och då försökt koppla av lite extra.

25 år, man, tränar gym, normal aktivitetsnivå, inga kända sjukdomar eller allergier, allätare.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons