Forum Hjärt- & kärlsjukdom


L-arginin och hjärtmedicin?

Hej!Jag får ont i bröstet när jag har druckit dryck med L-arginin och intensivtränar (aerobics, zumba el liknande).
Min historia: Jag har diabetes, har utfört två ballongvidgningar för ca 10 år sedan och äter ett antal mediciner för hjärta-/kärl med resultat att jag har ett bra, aningen lågt blodtryck. Har ytterst sällan någon känning av kärlkramp, inte ens vid fartfylld, krävande aktivitet.
För ett tag sedan provade jag en dryck med L-arginin ett par gånger med resultatet att jag fick ont i bröstet när jag tränade. L-Arginin sägs göra att kärlen slappnar av och borde väl snarare göra så att jag inte får kärlkramp? Är det så att L-arginin inte fungerar tillsammans med någon/några av mina mediciner eller kan smärtan i bröstet bero på LÅGT blodtryck??De läkemedel jag tar är Zestril, SelokenZOC, Imdur, Norvasc, Plavix,Trombyl, samt Simvastatin.
Självklart skippar jag L-argininet nu, men är oerhört nyfiken på vad bröstsmärtan kan bero på.
 

Jag har också funderat på att börja med L-Argenin men är lite tveksam eftersom jag medicinerar med betablockerare. Har du någon hum om hur de interagerar med varandra? 


Vore intressant att veta vilken L-arginin du tagit? Har helt tagit bort min blodtrycksmedicin efter använt produkten 4 månader...

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons