Forum Sluta röka & sluta snusa


I morgon ska jag sluta röka huvvaligen vad svårt

I mogon ska jag sluta röka,är gravid och måste verkligen sluta nu. Jag har läst allen carrs bok men tycker inte den hjälper ett dugg känner snarare att jag får mer ångest av att läsa om att sluta...Röker nästan mer ju mer jag tänker på att jag måste sluta det är helt rubbat faktiskt. Men nu ska jag ta nya tag och göra slag i saken.NU SKA JAG SLUTA. Någon annan här inne som slutat röka eller funderar på det som mig?

Hej! Hur går det för dig? Jag slutade röka för 5 veckor sen. Jag har rökt i 33 år och aldrig försökt sluta tidigare. Men jag har förberett mig mentalt i ca 1 år. Ett tips jag kan ge dig är att försök att inte göra så stor grej av det. Jag ställer mig också frågan ofta att varför KNARKAR jag inte.........det svaret är enkelt.....och samma svar ställer jag mig nu vad det gäller rökningen..........LYCKA TILL..........


Men har du verkligen läst ut Allen Carrs bok? Om inte , gör det. Eller läs den en gång till! Den hjälpte mig massor! Jag=rökfri sen 6 mån o inte sugen. Har även en handfull vänner den hjälpt.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons