Forum Sex & relationer


PORR

Varför vill man titta på något så förnedrande som porr?? Har alltid undrat hur folk kan tända på det? Dom flesta i dagens samhälle vet att porrbranshen är en smutsig industri med ekonomiska transaktioner med i bilden. Detta gör ju att man inte kan vara säker på om individerna medverkar av egen fri vilja eller hur? Dessutom så har väldigt många som medverkar haft en trasig barndom, problem med ekonomin eller drogproblematik. Att tillfredställa sig till andra människors olycka där majoriteten enligt väldigt många undersökningar som gjorts är missbrukare eller sexuellt utnyttjade människor ofast sedan barndomen är för mig och dom flesta helt förkastligt och visar framförallt på en stor okunskap känns det som!Jag tycker synd om dagens barn och ungdomar som växer upp med massmedias syn på sex, kvinnor och människoföraktande beteende som pornografins elendiga värld står för. Sen det märkligaste av allt. Dom människor som måste konsumera porr för att "berika" sitt sexliv eller sin dåliga fantasi skulle aldrig någonsin vilja se sina egna vuxna barn , fru eller man i någon porrulle eller själva nedlåta sig att medverka i en sådan. Detta är ju dubbla budskap, hyckleri och inget dom egentligen står för.

Haha, alltså det är väl klart att man hellre tittar på lite bilder/filmer på någon man tycker om. Och att det är ganska hämskt att folk blir utnyttjade och så.. men tyvärr så är det ju grymt upphetsande att se okända människor ha sex framför kamera. Ser dom ut att lida, så kan man ju alltid byta film?.


Det är en enormt stark drivkraft vi talar om. Och hela samhället genomsyras indirekt av sex. Tillgängligheten av porr via nätet och tv-kanaler ÖKAR behovet och beroendet. Jag håller med att det är snuskigt, äckligt och tragiskt. Och jag vet inte vad man ska göra åt saken. Verkar ibland som det finns en "lömsk strategi" i bakgrunden nånstans. Allt annat fördöms, förbjuds osv, men detta står kvar. Det beror självfallet på någonting.


Porr finns pga pengar. Omsätter mest av alla industrier, utan konkurrens. Just för att det triggar en drivkraft naturen försett oss med, sexualiteten, som ju ser olika ut för varje individ. Personligen är det utnyttjandet av individer och det stereotypa jag inte gillar med porr. Hur det skapar föreställningar om hur det "skall" vara. Hur lite det finns av kärlek i dem. Och vilken förlust sex kan kännas som, oavsett hur bra, utan kärlek.


Jag har haft MASSOR med sex utan kärlek, många ggr helt utan direkta känslor för kvinnan i fråga - men det är bara helt värdelöst. Idag, när jag ser tillbaka, mår jag dåligt och blir ÄCKLAD. Tycker man om att leva så ska man söka HJÄLP omedelbart. För själen blir bara sjuk och förstörd.


Så länge det sker frivilligt och kvinnan inte utsätts för förnedrande behandling, tvång, våld m.m ser jag inget fel med porr. Jag har dessutom upptäckt att man kan få massor med tips på nya ställningar m.m man kan testa med sin partner, om man är lyckligt lottad att ha en partner vill säga!


Att se sex som förnedrande är nog en väldigt o hällsosam människosyn


Önskar att det gick att stänga av sexlusten när man är singel! suck


hej jag "råkade" att välja att titta på porr ......jakop1:14 .... nej var och som prövas. genom att dras och lockas av sitt eget begär .... - ja det var verkligen så att jag lockades -- föll jag för frestelsen? nja -nej men lockelsen drar . blev och blir mest irriterad och och undrar om inte det stämmer att syndens lön är konflikt -- ja just så kan jag uppleva det och upplever det efter att jag sett och kollat på porr nästan blivit vilse ledd... jag vill älska skapelsen men inte på det viset ? jag ska akta mig noga nästa gång och verkligen verkligen rikta min vilja till ett annat håll ,, så sinnet kan andas rent ... tack ville bara skiva kan andas igen ....jag söker att älska icke att hata jag söker att hela icke att skada... kram ,.....jag söker att tjäna icke kräva tjänster för egen del.. speciellt de så sexuella som dessa porr utvikelser var ?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons