Forum Sex & relationer


Orgasm

Hej min man har svårt att få orgasm han har stånd och njuter väldigt, och kan hålla på jätte länge . Han blir jätte svettig, sängen plaskblöt och jag jätte trött. Vad ska jag göra för att han ska få orgasm tidigare? Utmattad fru.

JAg vet ju inte hur din man fungerar men jag brukar ligga på rygg med min kille över mig medan jag drar i hans snopp och smeker hans pung mot rumpan till lite lagom snuskigt så där och det funkar på honom i alla fall... eller om han ligger på rygg o kan slappna av o jag runkar av honom/suger tills han kommer.. Nån gång ibland när han är väldigt trött kan han runka av sig själv när jag ligger på mage så kommer han över mig... Jag vet inte om det är nåt som kan passa?


Min erfarenhet, som man, är att då jag tar min partner bakifrån går det snabbare för mig. Annars kan jag tänka mig att om min partner hetsar mig med fula ord och grova åtbörder som att stoppa ett finger i ändan på mig...osv! Man måste testa. Jag har tidigare kunnat hålla på någon timme men med den partner jag har nu så blir jag så upphetsad att det går betydligt snabbare än tidigare för mig. Ja, ibland måste jag stoppa upp för att inte det skall gå för mig innan hon fått sina orgasmer. Jag tror att man måste se det hela som ett samspel och prata med varandra om det som bekymrar en. Även om det är grovt allvar med sex så måste man göra det till en kravlös lek. Så fort prestationen kommer in är risken stor att det låser sig för partnern och då kan det bli riktigt illa. Det allra viktigaste är, tror jag, att man måste ha förståelse för varandra och att det inte alltid fungerar till hundra procent. Det kan börja lite snett men ger man inte upp så blir det ändå bra sex. Vi, min sambo och jag, tycker att då vi båda är nöjda och tillfredsställda har vi haft bra sex som i tid kan röra sig om ett par timmar till ett halvt dygn...ja med förspel, efterspel, samlag och kanske långt mellanspel om det går för mig mer än en gång.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons