Forum Sex & relationer


Ont vid sex

Hej! Jag har nu i över ett år haft problem med att ha samlag med min pojkvän. Har haft problem med underlivet (slidkatarr) i tre år och tillslut blev jag av med det men då fick jag svampinfektion istället som inte gav med sig förrän jag fick långtidsbehandling. Trots att jag hade samma problem kvar som innan långtidsbehandlingen (gryniga flytningar som luktade surt och sprickor vid slidöppningen) så var tydligen svampen borta. Fick aldrig några riktiga problem med klåda. Har gått till 4 olika gynekologer efter det och bara fått höra att jag inte har några problem. En gynekolog sa att jag skulle börja smörja in mig med barnolja, vilket jag har gjort men det funkar inte.
Men jag kan inte ha sex med min pojkvän och om vi väl försöker så gör det ont så fort han för in något i slidan, det gör alltid ont på samma ställe där sprickan verkar vara, som aldrig försvinner. När jag går på toan efteråt så brukar de kunna blöda jättelite och de svider massor. Jag blir alltid våt och vi kan inte använda glidmedel för då svider de när glidmedlet kommer i kontakt med sprickan/sprickorna.
 
Jag har testat mig för alla könssjukdomar och har aldrig haft någon. Tar inget preventivmedel då jag vill bli bra där nere innan jag börjar med något, vi använder kondom. Får inte ta p-piller för har föräldrar som har haft mycket blodproppar. Så trött på att gå till en gynekolog och inte få någon hjälp.
 
Någon som har några erfarenheter?
 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons