Forum Neurologi


Forumtråd: nervsmärta

Jag har vid två tillfällen opererats för spinal stenos. Vid ett tillfälle hade jag också en växande cysta. Nu i november opererades jag för diskbråck i nacken. Har vid flera tillfällen också genomgått MR, CT röntgen, har röntgat min högra höft.
Nu till mitt problem: Jag har fruktansvärda smärtor som hugger vid min högra andel, detta gör att jag inte längre kan gå utan antingen kryckor men oftast får jag använda min rullator. Detta får jag använda även om jag är hemma. Kan inte hålla balansen alls längre. Jag medicinerar med Gabapentin 3 x 4 kapslar per dag och Oxycontin 2 x 10 mg 2 gånger per dag och fortfarande mycket svåra smärtor. Så här illa har det aldrig varit som nu. Denna omgång har hållit på sedan november månad. Ingen har hört talas om detta tidigare. Kan inte längre arbeta då jag har smärtor trots medicineringen. Min pappa och min farmor hade lika men också utan någon egentlig diagnos. Behöver veta om det finns något att göra eller är det så att man ska få leva med dessa fruktansvärda smärtor och begära rullstol för jag har svårare med att kunna sköta mitt liv här hemma.
Jag vill så gärna veta om det finns något man kan göra för det skulle vara så underbart att kunna träna och framförallt komma tillbaka till jobbet igen.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons